Berbec

Berbecul pe 10 iulie va fi afectat de un eveniment neobisnuit, casnic. Un element de mobilier se strica in casa si declanseaza o stricaciune si mai mare. Nu este o problema pentru tine, pentru ca ai abilitatea si puterea de a rezolva rapid aceste probleme. Singurul disconfort este parerea unei rude, posibil mama, care va face scandal monstru in legatura cu acest eveniment, chiar daca nu ai avut nicio legatura cu el. Ai rabdare si continua sa te deplasezi activ spre obiectiv. O ruda indepartata, posibil un frate, te va ajuta.

Taur

Aceasta marti va da Taurului un sentiment de usurinta. Va veti bucura de comunicarea cu colegii dumneavoastra. Te vor trata cu o caldura mare, chiar si persoana cu care nu ai fost niciodata prietenoasa. Aceasta nu este o conspiratie, nu e intentia cuiva de a se razbuna cu furie asupra ta. Toate acestea sunt rodul eforturilor pe care le-ati facut. Colegii vor intelege ca sunteti o persoana sincera si directa, care merita sa fie respectata.

Gemeni

Gemenii astazi va face un nou plan strategic privind modul de realizare al unui viitor de cariera stralucit. In acest sens, numarul unu va fi prietenia cu o persoana de rang inalt. Voi decideti ca, avand sprijin din partea lui, veti elimina toate dificultatile dvs. profesionale. Acest plan se va justifica doar partial. Aceasta persoana va deveni protector si indrumator al carierei tale, dar impactul nu va fi atat de puternic, incat sa-ti avansezi cariera.

Rac

Racul va fi obosit de lucrurile pe care le are de facut in aceasta marti. Veti fi foarte solicitat atat in ​​domeniul profesional, cat si al afacerilor personale, ceea ce va va face sa va simtiti foarte obositi. Veti scapa de acestea numai dupa ce va asigurati pacea completa, inclusiv izolarea totala de ceilalti. Gasiti un loc unde puteti sta linistit. Daca este necesar, ramaneti singura acasa cateva ore. Nu este o leneveala, ci o relaxare necesara pentru sistemul tau nervos.

Leu

Leul, pe 10 iulie 2018, ar trebui sa astepte sa invete secretul cuiva. Este posibil sa va "obtineti" in mod accidental dovezi compromitatoare despre liderul dvs. Aceste informatii importante pe care ar trebui sa le tratezi ca pe propriul tau secret, poate ca intr-o buna zi te vor ajuta sa eviti concedierea sau alte probleme majore la locul de munca. Pentru moment, concentrati-va pe altceva. Vizitati coaforul pentru a va fixa parul sau, cu ajutorul unui profesionist, schimbati componentele defecte ale masinii.

Fecioara

Fecioara astazi nu ar trebui sa cheltuiasca bani din economiile familiei pentru a-si ajuta prietenii din copilarie. Aceasta persoana vicleana si ieftina te foloseste cu raceala. Se pare ca tu, dupa ce i-ai acordat o asistenta financiara substantiala, va trebui sa renunti la visul tau vechi de a face o achizitie scumpa si aceasta persoana va folosi contributia ta caritabila pentru a-si satisface propriile nevoi egoiste. Cel mai rau dintre toate, din cauza lui, te certa cu partenerul tau in casatorie.

Balanta

Balanta pe 10 iulie 2018 are multe de inteles. O anumita persoana, pe care nu o cunoasteti, va face un gest, dupa care va veti reconsidera atitudinea fata de oameni. Veti inceta sa va indoiti ca in lume exista, de fapt, o multime de oameni cinstiti, decenti si impartiali, care sunt gata sa va ajute fara a cere chiar si un simplu "Multumesc". Aceasta zi va schimba mult in sufletul tau si vei decide sa te alaturi acestor oameni, care fac viata pe planeta Pamant mult mai buna. Aceasta noapte pentru tine va fi una miraculoasa.

Scorpion

Scorpionii astazi vor ramane nemultumiti de marimea veniturilor lor. Realizand ca banii care va stau la dispozitie nu sunt suficienti pentru o anumita achizitie pe care ati visat-o de foarte mult timp, deveniti deprimati pentru o vreme. Din fericire, avand un nucleu interior ferm, nu va veti permite sa va scufundati prea mult. In aceasta seara veti elabora un plan in care vor fi scrisi pasii privind ce, cum si cand trebuie sa faceti lucruri pentru a castiga suma necesara.

Sagetator

Destinul Sagetatorului astazi nu va sta in obtinerea de noi puteri oficiale. Acest lucru este mai mult un plus decat o ingrijorare. Salariul colegilor dvs., care au primit aceste noi puteri, nu va creste in nici un fel, dar vor avea multe probleme in plus. Ce trebuie cu adevarat sa fii atent este strategia seful tau. Gandeste-te cat de mult muncesc colegii tai acum si de ce nu a vrut sa te includa si pe tine in acest efort.

Capricorn

Martea va aduce relaxarea mult asteptata a Capricornilor. Veti petrece saptamana dvs. la fel de relaxat ca intr-un weekend. Dimineata, de indata ce apari la serviciu, seful tau va observa ca nu esti prea vesel si ca intregul tau aspect arata o mare oboseala. Seful este foarte posibil sa va dea liber astazi, ceea ce demonstreaza inca o data o buna atitudine fata de dvs. Profitati de situatie si utilizati aceasta zi neasteptata in beneficiul corpului dumneavoastra.

Varsator

Pentru Varsator, in aceasta zi va provoca un mic deranj. Veti fi indignat sa va vedeti partenerul dvs. vorbind un timp foarte indelungat la telefon. Suspicionand ca exista o pasiune secreta intre el si aceasta persoana, conduci un fel de interogatoriu al celui iubit. Nu vor nega faptul ca colegul este o persoana destul de atractiva, dar partenerul tau va preciza ca nu va permite niciodata sa-si calce juramantul dat in ziua in care te-ai casatorit. Totusi, asa zic toti. Ramai atenta si precauta.

Pesti

Pestilor azi nu li se recomanda sa se arunce in jungla analizei de sine. Exista riscul ca aceste teste sa va duca la concluzii eronate. Acest lucru nu se va intampla daca solicitati sfaturi de la persoane apropiate de dvs. (de preferinta, reprezentanti ai generatiei mai in varsta). Ei vor arunca o privire asupra a ceea ce se intampla si vor clarifica multe nuante pe care sunteti obisnuiti sa le dramatizati. In general, marti va trece pentru tine fara probleme majore, daca nu le generezi chiar tu.