Dragostea nu are nevoie de mari explicatii! Iubesti pentru ca asta simti si atat. Persoana iubita este acel om care te face sa fii fericit, apreciat, respectat si cel mai important, sa fii iubit, iar atunci cand intalnesti acest om, diferenta de varsta, nationalitatea sau alte detalii nu mai au nicio importanta.

Aruncand o privire la cuplurile deosebite din showbizul din tara noastra, am fost curioase sa vedem pentru cine diferenta de varsta nu a fost un impediment in intemeierea unei familii.  

Regizorul Valeriu Jereghi (70 de ani) si actrita Ana Barduc (36 de ani) sunt unul dintre cuplurile care sparg stereotipurile, iar diferenta de 34 de ani dintre ei nu pare i-a stingheri deloc. S-au cunoscut in timpul filmarilor, iar curand, ceea ce parea a fi un film, a devenit realitate. Cei doi au impreuna o fetita, Emilia. 






Cei 18 ani care-i despart nu par sa fi contat vreodata pentru Kornelia si Marcel Stefanet.  S-au casatorit cand el avea 37 de ani, iar ea 19 si, chiar daca de atunci au trecut 7 ani, artistii par la fel de indragostiti ca la inceput. Rodul iubirii lor este micuta Alexandra. 












Un alt cuplu care demonstreaza ca dragostea nu tine cont de varsta este Xenia Deli (28 de ani) si Osama Al-Sharif (64 de ani). Desi moldoveanca a intrat in gura presei atunci cand s-a casatorit cu miliardarul egiptean, zvonurile se dezmint.  Cei doi sunt extrem de fericiti, au sarbatorit de curand 2 ani de casatorie si sunt in asteptarea primului lor copil.   







Diferenta de varsta pare sa nu reprezinte un inconvenient nici pentru dirijorul Ion Dascal (66 de ani) si interpreta Rodica Buhna (37 de ani). Acestia formeaza de 4 ani un cuplu frumos, iar in aceasta vara au devenit parintii unui baietel. Dirijorul se afla la cel de-al doilea mariaj.   










Analistul politic Arcadie Barbarosie (69 de ani) si psihologul Daniela Terzi (41 de ani) sunt un alt exemplu ca diferenta de varsta este doar o idee preconceputa. Desi ii despart 28 de ani, ii uneste o relatie armonioasa si cele doua fetite, Mia si Theia.





Varsta nu a contat nici pentru violoncelistul Ion Josan (70 de ani) si Tatiana Josan (43 de ani). Daca la inceput aceasta diferenta ii  stanjenea uneori, acum au acceptat-o cu mandrie. 




Sursa foto: facebook.com, google.com